Porto

Vi har fast frakt på 89,- og fri frakt over 2000,-


Sikker betaling med kort: 
Monicasdrommehage.no har avtale med Dibs for å sikre våre kunder en trygg og enkel netthandel. Etter valgt betalingsmåte og bekreftet ordre, vil videre betaling foregåover en sikker forbindelse med Dibs. Betaling med kredittkort er trygt og enkelt. Du taster inn kredittnummeret ditt, utløpsdato og en vertifiseringskode (CVV2) og kan deretter vente på levering. Vi samarbeider tett med Visa og Mastercard for å sørge for en trygg prosessering av din kredittinformajson og alt foregår i meget sikre former med vår kryptering. Ingen får fysisk se ditt kredittkortnummer gjennom hele betalingsprosessen. Når du legger en ordre hos oss med ditt kredittkort blir det gjort en autorisasjon på kredittkortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det.. Vi gjør også en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke røres av andre enn Monicasdrommehage.no så lenge ordren eksisterer.  Alle persondata og kredittopplysninger overføres kryptert, og vil ikke være tilgjengelig for vår nettbutikk eller andre utenforstående. Dibs garanterer for sikkerheten for dine data. Avhengig av din bank, kan det være at sikkerhetskode eller bankID må oppgis under. 


Vi har også Dibs KONTO og Dibs FAKTURA som betalingsalternativ.


Leveringstid:
2-5 dager 

Kort tid etter at vi mottar din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse pr. e-post, til e-postadressen du har oppgitt. Vi sjekker så om vi har de bestilte varene på lager. Vanligvis vil varene sendes fra oss samme eller første virkedag etter at ordren er mottatt.
Vi etterstreber så rask levering som overhodet mulig via Bring.


Angrerett
Du har ubetinget angrerett i 14 dager på kjøp i vår nettbutikk.
Angreretten gjelder uansett hvor stort beløp man handler for og fra dagen man får utlevert pakken. Vedlagt alle bestillinger følger angrerettskjema, som må fylles ut ved retur av vare. Varen som returneres må være i samme stand som da du mottok den. Etter Angrerettlovens paragraf 15 skal returkostnadene bæres av kunden. Kunden har risikoen for transporten tilbake til oss.  

Reklamasjon
Du har rett til å reklamere dersom det foreligger en mangel eller feil ved varen. Ta kontakt med oss ved en eventuell reklamasjon. En reklamasjon skal etter avtale sendes til oss og vi vil da behandle reklamasjonen i henhold til vanlige rutiner. Vi forbeholder oss retten til å reparere varen i de tilfeller dette er mulig.
 


 


Nyhetsbrev